BTC eFelice
2.449,00 2.199,00 Select options
Aanbieding!

BTC eFelice

2.199,00

-10%

BTC eFelice EURO5

Afmetingen: 1.900 x 690 x 1.135 mm
Gewicht: 88 kg
Motor type: Sterke BOSCH hub-motor (max. 3000W)
Accu: Uitneembare 60V 20Ah lithium accu (slechts 8kg)
Laadtijd: 6  uur
Remmen voor: schijf
Remmen achter:schijf
Bandenmaat: 10 inch
Startmethode: elektrisch
Uitvoering: 25 en 45 km/h
Ruimte voor een 2e accu om de actieradius te verdubbelen
Actieradius met enkele accu 60km (getest op vlak terrein met een bestuurder van 80 kilo. Uitvoering 25 km/h. Zomerse temperaturen)
Instelbare controller
5A lader (accu in 4 uur opgeladen)
Remschijf voor en achter en met rode remklauwen
LED koplamp, achterlicht en knipperlichten
Aluminium zwarte voetplaten
Kenda All-wheater banden
Telescoop schokdempers voor
Instelbare dubbele schokbrekers achter
Speciaal ontworpen voorwiel
Luxe zadel

accu’s dubbel bereik 599,95  Actieradius: 120 km*

 

enkele accu Actieradius: 60 km*

*Getest op vlak terrein met een bestuurder van 80 kilo. Uitvoering 25 km/h

Afhalen of laten bezorgen

  • Verzendkosten bij aankoop binnen de Drechtsteden inbegrepen, daar buiten zijn de kosten voor verzending 40euro voor scooters.
  • 14 dagen omruil garantie

Beschrijving

BTC eFelice

Wil je een elektrische scooter kopen met een normaal design dan kunnen we je de BTC eFelice aanbevelen. Veel elektrische scooters hebben een afwijkend design wat niet bij iedereen in de smaak valt. De eFelice is de elektrische versie van de BTC Riva en heeft bovendien veel weg van de bekende Vespa Primavera. Een mooie scooter dus en 100% elektrisch!

Rijden op stroom

Rijden op stroom is de toekomst en bovendien goed voor het milieu. Ze zijn fluisterstil en hebben nooit startproblemen. Een ander voordeel van een elektrische scooter is dat hij ten opzichte van de normale verbrandingsmotor ook geen onderhoud nodig heeft, althans het motorblok. Natuurlijk slijten remmen wel en moet je deze eens in de zoveel tijd even na laten kijken.

Een elektrische scooter kun je gewoon via het stopcontact opladen. Dat is goedkoop en kan dag en nacht. Je hoeft niet naar de benzinepomp te rijden, dus dat scheelt je ook nog eens tijd en onnodige kilometers. Rijden op stroom is bovendien goedkoper dan rijden op benzine, én je mag er iedere milieuzone mee in. Eigenlijk heeft elektrische rijden alleen maar voordelen.

Voor de looks hoef je het niet te laten

Voor de looks hoef je het zeker niet meer te laten want de BTC eFelice bewijst dat een elektrische scooter ook mooi kan zijn. Wie had dat ooit gedacht, een retro scooter helemaal elektrisch!

Rijden is super leuk

De eFelice is modern, van alle gemakken voorzien, en laat zich bovendien zeer goed en gemakkelijk besturen. In kleine smalle straatjes en in de drukke stad voelt hij zich ook helemaal thuis. De krachtige motor zorgt ervoor dat je snel weg kunt trekken en op topsnelheid bent. Zowel het voor- als achterwiel is voorzien van een geventileerde remschijf, en dat zie je niet snel bij een scooter uit deze prijsklasse. Al helemaal niet bij elektrische scooters! Hiermee bewijst BTC je heel goedkoop een leuke en goede scooter kunt rijden.

Zowel in 25 als 45 beschikbaar

Je kunt de BTC eFelice kopen in een 25 kilometer en 45 kilometer variant. Met andere woorden een snorscooter en bromscooter. Geluidloos ben je razendsnel op topsnelheid, voor welke uitvoering je ook kiest. Bij de snorscooter mag je zelf weten of je een helm draagt. Bij de bromscooter heb je geen keuze en ben je een helm dragen verplicht. Het voordeel van de 45 km is wel dat je sneller op de plaats van bestemming bent.

De motor, de accu’s en het opladen

De BTC E-Riva is uitgerust met een 3000W (3kW) elektromotor. De motor is borstelloos en daarmee ook onderhoudsvriendelijk. De accu betreft een Lithiumaccu met een voltage van 60 volt en 20 ampere. Opladen van leeg naar helemaal vol doe je in 6 uur. Het totaalgewicht van de e-scooter bedraagt 88 kilogram.

Opties en accessoires

De achterdrager zoals op de foto is een van de standaard accessoires. Meer accessoires is mogelijk, kijk maar eens in onze optielijst. Je kunt de e-scooter van BTC namelijk voorzien van behoorlijk wat opties. Een valbeugel, windscherm, of topkoffer zijn allemaal mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Zelfs een USB aansluiting is mogelijk!

BTC eFelice kopen

Wil je een mooie en toch elektrische scooter, dan moet je de BTC eFelice kopen. Hij is goedkoop in aanschaf, en de kosten per kilometer kunnen niet lager. Bovendien rijdt hij super lekker, ligt als een blok op de weg, en schuwt het drukke stadsverkeer niet!

Extra informatie

Kleur

Mat zwart, NARDO GREY

Merk

BTC

Uitvoering

25km, 45km