E-XPRO 45KMH 2 BATTERY
3.649,003.900,00 Select options
Aanbieding!

E-XPRO 45KMH 2 BATTERY

3.649,003.900,00

-9%

SYM E2 Xpro elektrische bezorgscooter

ZITHOOGTE 780 mm
OPHANGING VOOR Telescopisch
OPHANGING ACHTER Dubbel
VOORREM Schijf Ø 226 mm
ACHTERREM Trommel Ø 220 mm
BAND VOOR 110/70 – 12 inch
BAND ACHTER 120/70 – 12 inch
L / B / H (MM) 1870 x 690 x 1120 mm
RIJKLAARGEWICHT 115 kg
TYPE Bosch motor
VERMOGEN 1,5 kW @ 510 tr/min
ACCU 2x 60V 22,4 Ah Li-ion
ACTIERADIUS 90 km (1 accu)
LAADTIJD 2 á 3 uur per accu

Afhalen of laten bezorgen

  • Verzendkosten bij aankoop binnen de Drechtsteden inbegrepen, daar buiten zijn de kosten voor verzending 40euro voor scooters.
  • 14 dagen omruil garantie

Beschrijving

Sym X-Pro 50 EURO5

Sym is er opnieuw in geslaagd om een fantastische scooter op de markt te brengen. De Sym X-Pro scoort op alle punten erg goed, rijdt verrassend lekker en biedt bijzonder veel opbergruimte. Voor de prijs hoef je hem niet te laten staan. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Erg sportief

In een oogopslag zie je dat de Sym X-Pro een sportieve scooter is. Het elegante maar sportieve lijnenspel welke gecombineerd is met de kleurstelling laat niets aan de verbeelding over. Snelheid is wat deze scooter uitstraalt. De rode remklauw, de geperforeerde remschijf, het sportieve spatbord, de velgen en zelfs de kap rond het stuur stralen sportiviteit uit. De X-Pro is zeker een scooter waar je goed voor de dag mee kunt komen.

Comfort en gemak

De bijzonder grote brandstoftank van 9 liter biedt je op de eerste plaats al veel gemak. De gemiddelde scooter heeft slechts een tankinhoud van 4,5 liter dus dat je met de X-Pro minder vaak bij het tankstation staat is zeker. De zuinige 4-takt brandstofmotor is erg zuinig en haalt een verbruik van 1 op 40. Met een volle tank kun je een afstand van 360km afleggen! De soepele vering neemt elke oneffenheid weg in het wegdek en ook dat draagt veel bij aan het comfort. Er is veel bagageruimte aanwezig waardoor je de Sym X-Pro als pakezel kunt inzetten. Geen wonder dat dit de nr.1 bezorgscooter is van 2016. Naast lekker rijden is deze Sym scooter ook bijzonder wendbaar en eenvoudig te besturen. Ook minder ervaren bestuurders berijden deze Sym scooter als een PRO. Drukke en smalle straatjes zijn kinderspel.

Betrouwbaarheid

Het scootermerk Sym staat bekend om haar betrouwbaarheid. Met een Sym scooter haal je betaalbare kwaliteit in huis. De doorontwikkelde techniek laat je niet snel in de steek of in de kou staan. Door normaal onderhoud te plegen kun je vele jaren lang plezier van deze scooter hebben.

Sym X-Pro 50 kopen

Wil je veel scooter voor weinig geld dan moet je zeker de Sym X-pro 50 scooter kopen. Deze scooter is zeer geschikt voor het dagelijkse woon- werkverkeer en als bezorgscooter. De bromscooter uitvoering is even duur als de snorscooter uitvoering en je kunt kiezen uit 2 schitterende kleuren.

Extra informatie

Bezorgkoffer

Ja, Nee

Uitvoering

45km

Merk

Sym

Kleur

Wit, Zwart