IVA E-GO S2 ZILVER
1.849,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.849,00.1.199,00Huidige prijs is: €1.199,00. Select options
Aanbieding!

IVA E-GO S2 ZILVER

Oorspronkelijke prijs was: €1.849,00.Huidige prijs is: €1.199,00.

-35%
Uitvoering 25 km/h (snor)
Model IVA E-GO S2
Merk IVA
Bouwjaar 2021
Kleur Matzwart
Motor 500w borstelloos onderhoudsvrij
Maximale actieradius S2/Gener 960 Wh (25 km/h – 60 km) (45 km/h – 50 km)
Accu Capaciteit 48V 20Ah
Aandrijving Elektrische
Accu gewicht 8
Accu laadtijd 7 uur
Accu Uitneembaar Ja
Accu Soort Lithium-Ion
Aantal accu’s Maximaal 1 tegelijk
Laadcycli 800
Inclusief lader Ja
LED Verlichting Volledig LED
Aantal personen 1
Lengte 160 cm
Breedte 68 cm
Hoogte 98 cm
Zithoogte 72 cm
Rem type Voor schijf / achter trommel
Ledig gewicht 51 kg
Toegestane Belasting 200 kg
Middenstandaard Ja
Zijstandaard Ja
Wielen voor 12 inch
Wielen achter 12 inch
Inclusief alarm Ja

Afhalen of laten bezorgen

 • Verzendkosten bij aankoop binnen de Drechtsteden inbegrepen, daar buiten zijn de kosten voor verzending 40euro voor scooters.
 • 14 dagen omruil garantie

Beschrijving

Beschrijving

De IVA E-GO S2 is een no-nonsense e-scooter in een licht, eenvoudig design. Een ideaal model om betaalbaar elektrisch te rijden! De IVA E-GO S2 is voorzien van een uitneembare lithium accu en wordt geleverd met een koffer in kleur. Uniek is dat je onderweg je telefoon op kunt laden via USB. Je zit zo nooit meer met een lege telefoon. De dubbele vering aan de achterkant en de 12 inch wielen zorgen bovendien voor een groot comfort op de weg.

 

De voordelen van de IVA E-GO S2 op een rijtje

De IVA E-GO S2 is uitgevoerd in een mooi, eenvoudig design. Het is een zeer wendbaar model voor in het woon-werk verkeer. Dit zijn de voordelen van de IVA E-GO S2:

 • Onderhoudsvrije elektrische motor
 • Uitneembare lithium accu
 • Dubbele achtervering
 • Standaard geleverd met een stijlvolle koffer in kleur
 • Zeer licht, met een gewicht van 51 kg
 • Mogelijkheid om je telefoon op te laden via USB
 • Veel beenruimte door het minimalistische design

Manoeuvreer met gemak door de drukke stad, of maak een tochtje door de natuur in je vrije tijd. De stille motor is nauwelijks te horen. Met een ledig gewicht van 51 kg (exclusief accu) is de IVA E-GO S2 een ideale scooter voor wie van een wendbaar en licht model houdt. Kies zelf of je een snor- of bromuitvoering wilt!

Onderhoudsvrije motor

De IVA E-GO S2 is voorzien van een 500 watt koolborstelloze motor (bromuitvoering 750 watt). Bij dit type motor ontstaat er geen wrijving, waardoor onderhoud aan de motor niet nodig is. Bovendien slijt dit type elektromotor nauwelijks. Dit is erg duurzaam en scheelt veel in de onderhoudskosten. Tot slot is een elektrische motor natuurlijk milieuvriendelijk omdat deze geen uitlaatgassen uitstoot.

Uitneembare lithium accu

De IVA E-GO S2 is voorzien van een lithium-ion accu. Dit zijn de beste accu’s op de markt: ze zijn erg duurzaam. De lithium accu van de IVA E-GO S2 gaat zo’n 800 laadbeurten mee. Je laadt hem volledig op binnen 7 uur. Dit kun je doen waar je wilt, omdat de accu uitneembaar is. Wel zo flexibel! Je kunt je accu dus ook opladen op het werk of als je bij vrienden bent.

Actieradius

De maximale actieradius van de IVA E-GO S2 accu is 60 kilometer voor de 25 km per uur uitvoering. Bij de 45 km per uur uitvoering is de maximale actieradius van je accu ongeveer 50 kilometer. De exacte actieradius hangt natuurlijk ook af van je rijstijl. In elk geval kun je met 50 à 60 kilometer een tijdje vooruit in het woon-werk verkeer.

Veilig de weg op met de IVA E-GO S2

De IVA E-GO S2 is een bescheiden scooter, maar sterk en betrouwbaar. Met een ledig gewicht van 51 kilo en een maximale belasting van 200 kg, kan hij bijna 4 keer zijn eigen gewicht dragen. Dat noemen we oersterk! Dankzij de LED verlichting voor – en achter ben je altijd goed zichtbaar. De huidige snelheid en de status van de accu lees je af van het duidelijke en heldere LCD scherm. Bagage berg je tot slot veilig op in de stevige koffer.

Accessoires voor de IVA E-GO S2

De IVA E-GO S2 wordt standaard geleverd met een passende koffer. Je kunt daarnaast de volgende accessoires aanschaffen voor dit model:

 • – Windscherm
 • – Scooterhoes
 • – Scooterslot

Als je de IVA E-GO S2 aanschaft, wordt het volgende meegeleverd:

 • – Twee sleutels
 • – Oplader
 • – Handleiding
 • – Onderhoudsboekje

Ervaar de IVA E-GO S2 zelf

*Schatting; de daadwerkelijke afstand die haalbaar is is afhankelijk van meerdere factoren zoals: staat van de accu(‘s), temperatuur, snelheid en rijstijl. **Om de actieradius zo lang mogelijk te houden kan de maximale snelheid minder worden wanneer de accu leger is.

Extra informatie

Merk

IVA

Uitvoering

25km, 45km

Kleur

Zilver