IVA NCE S mat zwart
4.000,00 Oorspronkelijke prijs was: €4.000,00.3.899,00Huidige prijs is: €3.899,00. Select options
Aanbieding!

IVA NCE S mat zwart

Oorspronkelijke prijs was: €4.000,00.Huidige prijs is: €3.899,00.

-3%

Afhalen of laten bezorgen

 • Verzendkosten bij aankoop binnen de Drechtsteden inbegrepen, daar buiten zijn de kosten voor verzending 40euro voor scooters.
 • 14 dagen omruil garantie

Beschrijving

Met deze elektrische motorscooter ben je de king of the road. De IVA NCE S is er nu in motorscooter uitvoering. Je geniet van eindeloos toeren door de krachtige motor van 6600 watt en de Li-Ion accu van 72V 34Ah LG. Deze elektrische motorscooter voorzien van LED-verlichting, een alarminstallatie én 2 wielen van 14 inch.

Krachtige onderhoudsvrije motor van 6600 watt

De IVA NCE S is uitgerust met een superkrachtige motor. Deze heeft een vermogen van maar liefst 6600 watt. Dat betekent dus altijd snel en accuraat optrekken. Over de uitstoot hoef jij je geen zorgen te maken. Evenmin over het geluid wat je produceert. Deze motor is namelijk ontzettend stil in gebruik en milieuvriendelijk. Dat rijdt nét wat lekkerder natuurlijk. De krachtige 6600 watt motor is tevens onderhoudsvrij omdat hij geen koolborstel bevat.

Indrukwekkende actieradius

Als je eenmaal op de IVA NCE S rijdt, wil je zeker niet beperkt worden door de actieradius van de accu. Dat is ook niet nodig. Deze elektrische motorscooter heeft standaard 1 Lithium Ion accu. Hierdoor is een uitstekende actieradius gegarandeerd van 70 km.

Uitneembare accu voor makkelijk opladen

Daarnaast is de accu van deze elektrische motorscooter uitneembaar. Je kunt hem dus overal opladen waar jij dat wilt.  De laadtijd voor een volle accu bedraagt slechts 4 uur. Jouw IVA NCE S is dus snel weer klaar voor de start. Eén accu heeft een laadcycli van 1000. Dat betekent dat je jouw (motor) e-scooter wel tot 2000 keer kunt opladen als je 2 accu’s gebruikt.

Voordelen van de IVA NCE elektrische scooter

De voordelen van de IVA NCE S elektrische motorscooter lijken eindeloos. Je profiteert van een grote ruimte onder de buddyseat. Ruim genoeg voor een helm én 2 accu’s. Ook beenruimte is er voldoende. Daarnaast wordt de scooter geleverd met een alarmsysteem, een app-functie, een krachtige motor en accu. Andere voordelen van de IVA NCE S zijn:

 • Standaard 1 accu (optioneel 2) en ruimte voor een helm in de buddyruimte
 • Zeer modern design met volledige LED verlichting
 • Inclusief app voor navigatie, gps tracking, bediening van de scooter, etc.
 • Zeer krachtige 6600 watt motor
 • 14 inch wielen voor een goede wegligging
 • 7 inch kleurendisplay met verschillende weergaven
 • Mogelijkheid om je telefoon op te laden via USB
 • Veel beenruimte door het minimalistische design
 • Voetsteunen voor de passagier
 • Keyless driving

Veiligheid

De IVA NCE S denkt niet alleen aan jouw comfort en flexibiliteit, maar ook aan jouw veiligheid. De elektrische motorscooter is voorzien van een alarm. Deze kun je tevens via de app op jouw telefoon bedienen. Remmen doe je met de zeer snelle en accurate remschijven. Je staat dus altijd op tijd stil als dat nodig is. Door de 14 inch wielen heb je veel grip op de weg en manoeuvreer jij jezelf handig en veilig door elke situatie. In de stad of op de weg. Omdat deze motorscooter volledig is voorzien van LED -verlichting, ben je altijd zichtbaar én veilig.

Motorscooter

De IVA NCE S is naast snorscooter en bromscooter nu ook leverbaar als motorscooter. Deze uitvoering heeft een topsnelheid van 90 km/h. Daarnaast hoef je jouw scooter alleen maar WA te verzekeren. Het dragen van een helm of het hebben van een motorrijbewijs is uiteraard wel verplicht.

Kleuren en accessoires IVA NCE

De IVA NCE S is leverbaar in 1 aansprekende kleur. Dat is matzwart. Hoewel deze motorscooter lekker compleet geleverd wordt, zijn er ook voldoende accessoires beschikbaar.

De IVA NCE S wordt lekker compleet geleverd

Welke uitvoering je ook kiest, de IVA NCE S elektrische motorscooter is direct klaar voor gebruik. Hij wordt namelijk helemaal compleet geleverd. Je kunt dus direct genieten van jouw eerste rit.

 • – Handleiding
 • – Onderhoudsboekje
 • – Twee sleutels
 • – Oplader

Welke IVA NCE S elektrische motorscooter past bij jou?

Bij Voordeelscooters in Dordrecht ben je welkom voor het maken van een proefrit. Op een snorscooter of op een IVA NCE S motorscooter. Voor de motorscooter variant kun je wel even een afspraak maken. Zo kun je zelf proberen welke e-scooter voldoet aan jouw wensen en behoeften. Een afspraak maken doe je eenvoudig online.

 

*Schatting; de daadwerkelijke afstand die haalbaar is is afhankelijk van meerdere factoren zoals: staat van de accu(‘s), temperatuur, snelheid en rijstijl. **Om de actieradius zo lang mogelijk te houden kan de maximale snelheid minder worden wanneer de accu leger is.

Extra informatie

Accupakket

Kleur

Mat zwart

Uitvoering

45km