KYMCO XCITING S 400I ABS
8.498,00 Select options

KYMCO XCITING S 400I ABS

8.498,00

Merk:
Kymco
Type:
Motorscooter
Type/Model:
Xciting S 400i ABS
Remsysteem voor:
Dubbele schijf 280 mm
Remsysteem achter:
Schijf 240 mm
Rijbewijs:
A2 en A
Cilinderinhoud:
399cc
Bandenmaat achter:
14 x 150/70 tubeless
Bandenmaat voor:
15 x 120/70 tubeless
Tankinhoud (liter):
12.5 liter

Afhalen of laten bezorgen

  • Verzendkosten bij aankoop binnen de Drechtsteden inbegrepen, daar buiten zijn de kosten voor verzending 40euro voor scooters.
  • 14 dagen omruil garantie

Beschrijving

De Kymco Xciting S 400i is een maxi-scooter met een 400cc ééncilinder 4-takt motor met 4 kleppen die maar liefst 26.5 kW (36,1 pk) levert. Het ontwerp van de Xciting S is kenmerkend voor de Kymco motorscooters vanaf de 350cc. Een chique sportieve look is een mooie samenvatting voor het design.

 

 

Op een aantal punten heeft Kymco wat verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van het voorgaande Xciting 400 model. De Xciting S 400 is nu voorzien van een nieuw frame, dat trillingen moet beperken en het bedieningscomfort moet verbeteren.

Tevens is de vernieuwde Xciting S nu uitgerust met dagrijverlichting en LED voor-, en achterlicht.

 

Ook het zadel kreeg een upgrade. Het voorste gedeelte loopt taps toe, zodat u makkelijker met uw voeten bij de grond kan. En het ruggedeelte van het zadel is vergroot voor betere ondersteuning.

 

De Kymco Xciting S 400i motorscooter is standaard voorzien van ABS dat de veiligheid ten goede komt. Ook standaard is het Noodoe Navigatiesysteem, dat Kymco speciaal ontwikkelde voor scooterrijders. Dit systeem is zo ontworpen, dat u tijdens het rijden zo min mogelijk op uw dashboard hoeft te kijken, maar uw ogen vooral op de weg kunt houden. Zo wordt er bij stilstaan bij een stoplicht een overzicht gegeven van wat nog moet komen, waardoor u als bestuurder kunt anticiperen op alles wat nog gaat komen.

Extra informatie

Kleur

Blauw, Paars, Wit, Zwart, Zwart/rood

Merk

Kymco