BTC Nimoto Trendy R
2.599,00 2.499,00 Toevoegen aan winkelwagen
Aanbieding!

BTC Nimoto Trendy R

2.499,00

-4%
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Afmetingen: 1.860 x 680 x 1.100 mm
Gewicht: 98 kg
Motor type: 1500W naafmotor
Accu: Li-ion (NMC)
Laadtijd: 6 uur
Remmen voor: schijf
Remmen achter:trommel
Bandenmaat: 14 inch
Startmethode: elektrisch
Uitvoering: 25 en 45 km/h

extra accu  €899,00

Actieradius –  1 accu snorfiets 60 km, 2 accu’s snorfiets 120 km, 1 accu bromfiets 40 km, 2 accu’s snorfiets 80 km,

Afhalen of laten bezorgen

  • Verzendkosten bij aankoop binnen de Drechtsteden inbegrepen, daar buiten zijn de kosten voor verzending 40euro voor scooters.
  • 14 dagen omruil garantie

Beschrijving

Nimoto Trendy R

Zoek je een mooie elektrische scooter, die bovendien superzuinig is? Dan moet je zeker de Nimotor Trendy R kopen! 100km rijden kost slechts 64 cent. Niet voor niets is hij winnaar geworden van de ANWB actieradiusproef.

 

Prachtige e-scooter om te zien

Niet iedere fabrikant lukt het om een elektrische scooter mooi vorm te geven, maar Nimoto (dochter van Suzuki) is dat aardig goed gelukt. De Nimoto Trendy R heeft een sportief design en een eigenzinnig karakter. Bijzonder is hij wel, want er zijn verschillende retro kenmerken verwerkt in het ontwerp. De uitstekende ronde koplamp, die omringd is met chroom, en de ronde kilometerteller, zijn hier voorbeelden van. Het zadel is voorzien van een rood stiksel, en ook een deel van de kappen, en de schokbreker zijn van rood van kleur. Dit benadrukt weer de sportieve kant van deze elektrische scooter.

Goedkoop scooter rijden

Niet alleen is de prijs van de elektrische scooter erg aantrekkelijk, maar ook het verbruik. Elektrisch rijden is in het algemeen al goedkoper dan bij een normale scooter, maar de Nimoto Trendy R weet tevens de ANWB actieradius proef te winnen! Met een volle accu kun je namelijk 134 kilometer rijden! Omgerekend is dat 100 kilometer voor slechts 64 cent. Met een gemiddelde auto zou je dat 13 euro kosten. Een extreem groot verschil dus. Goedkoper rijden kan niet, tenzij je gaat fietsen.

 

Voordelen van elektrisch rijden

Een elektrische scooter kopen is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee! Bovendien is hij minder storings- en onderhoudsgevoelig. Een normale brandstofmotor bestaat uit verschillende bewegende onderdelen die kunnen slijten en afgesteld moeten worden. Bij een e-scooter bestaat het motorblok uit slechts 1 onderdeel.

 

Daarnaast is een elektromotor zeer stil, trillingsvrij en zijn er geen stinkende uitlaatgassen. Natuurlijk zijn startproblemen ook niet aan de orde omdat de elektrische scooter altijd direct klaar is voor gebruik.

 

Accu’s en opladen

Onder het luxe afgewerkte zadel zitten de accu’s verstopt. De Li-ion accu’s zien er uit als koffers en zijn voorzien van een handgreep, waardoor je ze eenvoudig uit kunt nemen. Op de accu zit een stroomaansluiting om ze op te laden. Doordat de accu’s uitneembaar zijn, kun je ze ook opladen op een andere plek, zoals binnen in huis of op kantoor. Het opladen van een volledig lege accu duurt ongeveer 6 uur.

 

Rij- en zit eigenschappen

De Nimoto Trendy R zit erg comfortabel waarbij lange ritten weinig moeite kosten. Het zadel biedt bovendien ruimte voor een extra passagier. De voetsteps voor de passagier zijn eenvoudig uit te klappen. Ook is er voldoende beenruimte. Omdat de Trendy R wat grotere wielen heeft, namelijk 14 inch, is hij ook goed geschikt voor de wat langere bestuurders.

 

Verder bieden de spiegels veel zicht, en de verlichting verlicht de weg uitstekend. Ook werken de remmen heel goed en sta je erg vlot stil. Eigenlijk kun je stellen dat hij net zo prettig rijdt, als dat hij eruit ziet!

 

Nimoto Trendy R kopen

Je kunt de Nimoto Trendy R kopen als bromscooter en snorscooter. De elektrische bromscooter rijdt 45km per uur en de elektrische snorscooter 25km per uur. Hiervoor gelden dezelfde regels als bij de benzine varianten. Bij een brommer moet je namelijk een helm dragen, en bij de snorfiets niet.

Extra informatie

Merk

BTC