Peugeot Speedfight 4 EURO5
3.500,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.500,00.3.299,00Huidige prijs is: €3.299,00. Select options
Aanbieding!

Peugeot Speedfight 4 EURO5

Oorspronkelijke prijs was: €3.500,00.Huidige prijs is: €3.299,00.

-6%

Peugeot Speedfight 4 EURO5

Motor – 50cc 4-takt
Koeling – Luchtgekoeld
Voorband – 13 inch
Achterband – 13 inch
Voorrem – Schijfrem
Achterrem – Trommelrem
Brandstof – 98 ongelood
verbruik – 1L : 50 km
Tankinhoud – 8 Liters
Gewicht – 95 Kilo
Elektrische start
Levertijd – +/- 2 weken
Garantie – 2 jaar

Afhalen of laten bezorgen

  • Verzendkosten bij aankoop binnen de Drechtsteden inbegrepen, daar buiten zijn de kosten voor verzending 40euro voor scooters.
  • 14 dagen omruil garantie

Beschrijving

Peugeot Speedfight 4 EURO5

Wie op zoek is naar een echt sportieve scooter, moet absoluut de Speedfight 4 EURO5 kopen! Deze scooter is namelijk werkelijk op ieder punt sportief te noemen. Grote sportvelgen, een grote wave schijfrem, sportieve kleurstelling, aluminium voetpanelen, helicoid koplampen, en een agressief en gestroomlijnd uiterlijk.

Race design en rijgedrag

De Speedfight 4 trekt veel aandacht vanwege zijn race uiterlijk en voelt zich daarmee helemaal thuis op het racecircuit. De Peugeot scooter is niet alleen voorzien van een sportief uiterlijk, maar ook van een sportief rijgedrag. De vering als voorbeeld genomen is sportief en comfortabel tegelijkertijd. Achter is een hydraulische schokdemper geplaatst en voor een telescopische voorvork. Het voorwiel is voorzien van een 215mm grote Wave remschijf welke er niet alleen sportief uitziet, maar ook voor een flinke dosis remkracht zorgt waardoor je remweg een flink stuk korter wordt. Ook de 13 inch sportvelgen met brede banden horen in het plaatje thuis.

Sportief en zuinig

De Peugeot Speedfight 4 scooter is voorzien van een pittige 4-takt motor met elektronische carburateur waardoor hij eenvoudig is op te voeren. Dankzij het gunstige brandstofverbruik verbruik van rond de 1 op 50, en zijn riant grote brandstoftank van 8 liter, kun je vele kilometers maken zonder tussendoor te hoeven tanken. Over de positie van de brandstoftank is goed nagedacht want deze zit namelijk in het voetenplateau verborgen, en daarmee wordt het zwaartepunt verlaagd welke ten goede komt aan de wegligging.

Luxe dashboard met LCD

Het dashboard is voorzien van een digitaal LCD beeldscherm welke de snelheid, kilometerstand, brandstofniveau, en onderhoud aangeeft. Aan het uiteinde van de handvaten zijn stuurbalansgewichten opgenomen welke eventuele trillingen uit het stuur wegfilteren. Als klap op de vuurpijl is er een heuse USB aansluiting aanwezig zodat je eenvoudig een telefoon onderweg kunt opladen, of gebruik kunt maken van een navigatiesysteem.

Scooter voor dagelijks gebruik

De Speedfight 4 type 4 is uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik en dus woon/werk verkeer. De technologie die Peugeot gebruikt is zeer betrouwbaar en heeft zich al vele jaren keer op keer bewezen. De scooter is zuinig, heeft een voortreffelijke en sportieve wegligging, en is ook tussen het drukke stadsverkeer een betrouwbare speler.

Peugeot Speedfight 4 kopen

Wil je een goede en sportieve scooter hebben, dan moet je zeker de Peugeot Speedfight 4 kopen. Hij is sportief in hart en nieren, en voorzien van uiterst betrouwbare technologie van Peugeot.

Extra informatie

Merk

Peugeot

Kleur

ICED GREY, Mat zwart

Uitvoering

45km