Peugeot Streetzone EURO5
3.000,00 2.598,00 Select options
Aanbieding!

Peugeot Streetzone EURO5

2.598,00

-13%

Afhalen of laten bezorgen

  • Verzendkosten bij aankoop binnen de Drechtsteden inbegrepen, daar buiten zijn de kosten voor verzending 40euro voor scooters.
  • 14 dagen omruil garantie

Beschrijving

Peugeot Streetzone EURO5

De Peugeot Streetzone is een heel bijzondere scooter. Zijn uiterlijk windt er namelijk geen doekjes omheen. Hij is stoer, sportief, en brutaal! Tegelijkertijd zet hij ook uitmuntende rijprestaties neer waardoor het een echte alleskunner is.

Een hele dikke scooter

De Peugeot Streetzone is letterlijk een dikke scooter. Hij oogt heel robuust, is afgewerkt met een strak lijnenspel, voorzien van bumpers, en staat op hele dikke ballonbanden. Zowel de grote doorlopende koplamp unit als het achterlicht zijn voorzien van een grill welke hem nog een robuustere look geven. De scooter is lekker fors waardoor je ook lekker ruim kunt zitten. Zelfs de persoon achterop zit prima!

De Streetzone heeft een speciaal stuur

Alleen het stuur is al speciaal genoeg om daar een heel stuk over te vertellen. Het stuur is naked en dat betekent dat een stuurkap niet aanwezig is. Je kijkt dus direct tegen de dikke ijzeren onderdelen aan. Het stuur is ook uitgerust met een stabilisatorstang wat een echte eyecatcher is. Dat alleen al geeft een zeer sportieve en stoere indruk.

Op het stuur zit ook een digitaal dashboard waarop je allerlei handige informatie kunt teruglezen. Zo kun je ook in een oogopslag zien hoeveel brandstof er nog aan boord is, of hoe snel je rijdt. Met de snorscooter is dat max 25 km p/u en bij de bromscooter max 45 km p/u. (Je scooter op laten voeren kan overigens ook door ons met behoud van de garantie!)

Verder zitten er lekkere grote remgrepen op het stuur, en zijn de stuuruiteinden voorzien van sierlijke afwerking kappen welke de handvatten beschermen wanneer je de scooter langs een muurtje parkeert.

De bumpers bij de Streetzone bieden extra bescherming

Een ander opvallend detail aan de Peugeot Streetzone 2021 EURO5 zijn de bumpers. De bumpers zorgen voor de looks en de bescherming van je scooter. Je vind ze terug op de uitstekende delen van de scooter. Dit zijn precies die plekken die het snelst een krasje oplopen bij het dagelijkse gebruik, en bij de Streetzone is daar dus slim over nagedacht. Het zorgt er tegelijkertijd voor dat je net wat ruiger met de scooter om kunt gaan, wat de doelgroep nog meer vergroot. De Peugeot Kisbee Streetline, het iets kleinere broertje, is ook voorzien van deze bumperset. Verder kom je dat op geen enkele andere scooter tegen. Redelijk uniek dus.

Veel ruimte voor de voeten en knieën

Het voetenplateau is lekker groot en breed, en dat zorgt ervoor dat je makkelijk de voeten kwijt kunt, en eventueel nog een tas tussen de voeten kunt meenemen. Het voetplateau is voorzien van aluminium treeplanken welke dat robuuste gevoel verder omhoog haalt. Tegelijkertijd steekt de metaalkleur lekker af tegen de zwarte kleur van de scooter.

Qua ruimte kun je echt royaal zitten, wat ook voor de passagier achterop geldt. Zelfs lange bestuurders zitten perfect want er is heel veel ruimte bij de knieën. Ook kortere bestuurders mogen niet klagen want ook die kunnen makkelijk bij de grond. Het beste dus van 2 werelden.

LED dagrijverlichting in de voorkap

De Peugeot Streetzone heeft een fraaie uitsparing in de voorkap waarin LED dagrijverlichting zit verwerkt. Hierdoor val je meer op in het verkeer, en tegelijkertijd ziet het er prachtig uit.

Ruimte onder het zadel

Onder het zadel bij de Streetzone vind je een opbergvak welke ruim genoeg is voor een systeemhelm. Mocht je liever een bromscooter kopen waarbij je een helm moet dragen, dan kun je dus onder het zadel de helm kwijt. De snorscooter heeft uiteraard dezelfde opbergruimte. Aan de voorkant vind je eveneens een tassenhaak waaraan je bijvoorbeeld een rugtas kunt bevestigen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je onderweg je tas verliest.

4-takt EURO5 motorblok met injectie

Het 4-takt motorblok is een verfijnd stukje techniek welke uitgerust is met injectie technologie. Starten gaat onder alle weersomstandigheden super vlot. Daarnaast is het brandstof verbruik zeer laag wat ook geldt voor de uitstoot aan schadelijke uitlaatgassen (dankzij de EURO5 techniek). Peugeot motorblokken staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid. Je kunt deze scooter dus probleemloos gebruiken als werkpaard voor het dagelijkse woon/werkverkeer.

Peugeot Streetzone kopen

Je kunt de Peugeot Streetzone kopen als snorscooter die 25 km kan, of als bromscooter die 45 km kan. Bij de bromscooter moet je een helm dragen. Helmen verkopen wij ook. Je kunt deze dus ook meteen aanschaffen met eventueel een slot en/of alarm. In de optielijst vind je nog veel meer opties terug om de scooter verder aan te kleden.

Betaal hem in 3 stukken

Je kunt het aankoopbedrag in 3 stukken opdelen wanneer je kiest voor betalen met IN3. Zo betaal je tijdens het bestellen het eerste stukje, binnen 30 dagen het tweede stukje, en binnen 60 dagen het derde stukje. Dit geeft je extra betaalruimte zonder dat er sprake is van een financiering. Je betaalt dus ook geen rente en naar een BKR registratie wordt niet gekeken.

Extra informatie

Merk

Peugeot

Uitvoering

25km, 45km

Kleur

Zwart