Kymco Agility Carry EURO5
2.448,002.698,00 Select options

Kymco Agility Carry EURO5

2.448,002.698,00

Kymco Agillity 12 inch Carry 50cc 4-takt EURO5

Motor – 50cc 4-takt
Koeling – Luchtgekoeld
Voorband – 12 inch
Achterband – 12 inch
Voorrem – Schijfrem
Achterrem – Trommelrem
Brandstof – 98 ongelood
verbruik – 1L : 50 km
Tankinhoud – 5 Liters
Gewicht – 92,5 Kilo
Elektrische start
Uitvoering – 25 of 45 km/h
Levertijd – +/- 2 weken
Garantie – 2 jaar

Afhalen of laten bezorgen

  • Verzendkosten bij aankoop binnen de Drechtsteden inbegrepen, daar buiten zijn de kosten voor verzending 40euro voor scooters.
  • 14 dagen omruil garantie

Beschrijving

Kymco Agility Carry EURO5

De Kymco Agility Carry is een stoere en veelzijdige bezorgscooter die breed inzetbaar is. Het maakt niet uit of je Pizza’s, Shoarma, Chinees of pakketten rondbrengt. Je vervoert eenvoudig en snel, en beschikt bovendien over zeer veel bagagecapaciteit. Natuurlijk kun je ook de Kymco Agility Carry kopen om de boodschappen mee te doen. Wat deze bezorgscooter onderscheidt van andere bezorgscooters is dat je voorop en achterop veel bagage kunt vervoeren. Zoek je een mobiel pakezel die bovendien zeer zuinig is? Zoek dan niet verder.

Het design

De Carry is gebaseerd op de Kymco Agility 12 inch versie. Hierdoor is de Carry geen saaie bezorgscooter maar een sportieve trendy scooter. Wat anders is aan de Carry is het zadel. De Carry heeft namelijk een 1-persoons zadel, in plaats van 2. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor een groot bagageplateau. Daarnaast hoef je geen zadel meer omhoog te klappen om bij de tankdop te kunnen. Dit spaart extra tijd uit.

Ook aan de voorzijde is een bagagerek aanwezig. Hierdoor wordt de Kymco nog breder inzetbaar. Ook hier kun je een kratje, mandje of koffer op monteren. De constructie is stevig genoeg voor extra gewicht. De koplamp en richtingaanwijzers zijn onder het bagagerek gemonteerd. Zodoende belemmert de bagage voorop niet de verlichting.

Bezorgscooter, met en zonder helm

De meeste bezorgscooters zijn met helm, dus een bromscooter. De Kymco Agility Carry kun je echter kopen als snorscooter (25km) en als bromscooter (45km). Vooral in de drukke binnenstad, zoals Amsterdam, Rotterdam, of Den Haag, kan een helmloze bezorgbrommer extra van pas komen.

Vering en wegligging

De vering en wegligging zijn net zo prettig als bij de normale Kymco Agility 12 inch scooter. Deze bezorgscooter is dus een genot om op te rijden. Ook met bagage stuur je deze brommer moeiteloos tussen het drukke verkeer door.

Brandstofverbruik en tanken

Het sterke 4-takt motorblok heeft een zeer gunstig brandstofverbruik van slechts 1 liter per uur. De tankinhoud bedraagt 5 liter en kan daardoor 5 uur lang doorwerken. Tanken gaat snel en gemakkelijk. De tankdop zit namelijk direct achter het zadel gemonteerd. Het enige wat je in de tank hoeft te gooien is Euro 95 benzine. Apart olie bijvullen is bij de 4-takt technologie niet nodig. Op het dashboard zit een brandstofmeter zodat je precies kunt zien hoeveel brandstof er nog aanwezig is.

Het motorblok starten kan met een druk op de knop. Door de sterke batterij is vaak stoppen en opnieuw starten geen enkel probleem.

Opties en accessoires

Er zijn verschillende opties en accessoires waarmee je de Kymco Agility Carry extra kunt uitbreiden. Accessoires waaruit je onder andere kunt kiezen zijn een postrek op de treeplank, een 12 volt aansluiting voor navigatiesysteem (of telefoon), een windscherm, een pizzakoffer, een topkoffer, een alarm, en ga zo maar door. Je kunt hem dus zeer compleet maken en bestellen!

Kymco Agility Carry kopen

Wil je een super complete bezorgscooter dan kun je de Kymco Agility Carry sooter kopen. Wij hebben een verrassend lage prijs en komen tegen een kleine meerprijs de scooter afleveren. Natuurlijk kun je de scooter ook afhalen, en laten servicen,

 

Extra informatie

Merk

Kymco

Bezorgkoffer

Ja, Nee